Gaļas cirvis GOURMET 18 cm, Wüsthof

Code: WU468018
Brand: WÜSTHOF
111 €
Izpārdots
The item has been sold out…

Gourmet gaļas smalcinātājs bez piepūles sagriež gaļas gabalus pat ar kauliem. Strādājot jūs īpaši novērtēsiet perfektu līdzsvaru starp asmeni un rokturi, kas ir īpaši svarīgi, ja ar nazi strādājat ilgāku laiku. Plašais asmens ir pietiekami spēcīgs augšpusē, bet vienlaikus ļoti viegli iekļūst gaļā. Ar šo kapātāju reti gadās, ka nazis iesprūst gaļā. Nerūsējošais tērauds ir ļoti izturīgs pret koroziju.

Detailed information

Product detailed description

Gourmet gaļas smalcinātājs bez piepūles sagriež gaļas gabalus pat ar kauliem. Strādājot jūs īpaši novērtēsiet perfektu līdzsvaru starp asmeni un rokturi, kas ir īpaši svarīgi, ja ar nazi strādājat ilgāku laiku. Plašais asmens ir pietiekami spēcīgs augšpusē, bet vienlaikus ļoti viegli iekļūst gaļā. Ar šo kapātāju reti gadās, ka nazis iesprūst gaļā. Nerūsējošais tērauds ir ļoti izturīgs pret koroziju.

Gardēžu sērija

  • Kvalitatīvi, labi sabalansēti Zālingenē ražoti naži
  • Melns rokturis no speciāla sintētiska materiāla
  • Klasisks izskats ar trim kniedēm, labi iekļaujas rokā
  • Top vācu leģētais tērauds X50CrMoV15, ko izmanto
  • Precīzi izgriezts ar lāzergriezi no tērauda sloksnes
  • Pilnmetāla nažu serdeņi ar 12 cm un garākiem asmeņiem
  • Ārkārtīgs asmens, kas ir viegli kopjams
  • Cietība 56-57 HRC pēc Rockwell skalas
  • Precīza rokas slīpēšana un pulēšana perfektu malu iegūšanai
  • Stingra nepārtraukta kvalitātes kontrole, asmeni pārbauda ar lāzeru
  • Nažus var mazgāt trauku mazgājamajā mašīnā, tomēr ieteicams mazgāt ar rokām
  • Pagarinātā garantija pret ražošanas un materiālu defektiem uz 15 gadiem
  • Sērija ir saņēmusi ASV atzītu NSF kvalitātes un higiēnas zīmogu

Gourmet nažu sērijā ir WÜSTHOF augstas kvalitātes naži ar populāro tradicionālo trīs kniežu dizainu. To asmeņi ir precīzi izgriezti ar lāzeru no leģēta nerūsējošā tērauda X50CrMoV15 sloksnes. Tos izgatavo 12 līdz 14 posmos. Pateicoties augstas kvalitātes materiālu izmantošanai un precīzai slīpēšanai, tie ir ļoti asi un ilgi kalpo.

Gourmet nažu rokturis ir izgatavots no izturīga sintētiska materiāla tipiskā dizainā ar trim kniedēm. Rokturi ir izstrādāti atbilstoši ergonomiskajām prasībām. Augstas kvalitātes sintētiskie materiāli var izturēt mazgāšanu trauku mazgājamajā mašīnā, taču mēs iesakām mazgāt ar rokām, lai saglabātu asmeņa kvalitāti, kas ir piemērotāka augstas kvalitātes nažiem.

Lai naži būtu perfekti asi, tiek izmantots īpašs datorkontrolēts nažu asināšanas process WÜSTHOF . Dators ar lāzeru mēra asmeni un sniedz robotam nepieciešamo informāciju, lai to ideāli uzasinātu. Tādējādi datorizētā ražošana nodrošina nažiem ārkārtīgi augstu sākotnējo griešanas veiktspēju (visā naža garumā) un ilgu kalpošanas laiku. Asmens kvalitāte ir augsta, un, kas ir svarīgi, tas ir viegli atgūstams.

Visbeidzot, bet ne mazāk svarīgi ir pieminēt svarīgo NSF sertifikātu, ko Gourmet sērija ir saņēmusi ASV. NSF mērķis ir aizsargāt sabiedrības veselību un vidi. Tā cita starpā sertificē virtuves aprīkojumu, tostarp nažus, kas nav kaitīgi cilvēka veselībai. Izstrādājums tiek pārbaudīts arī attiecībā uz dizainu, materiālu drošību un lietošanu. NSF logotipu atradīsiet uz produktiem, kas ir videi draudzīgi un lieki neapgrūtina vidi.

Izmantotās tehnoloģijas un materiāli

WÜSTHOF nažu ražošanai tiek izmantots augstas kvalitātes vācu tērauds X50CrMoV15, kurā ir aptuveni 0,5 procenti oglekļa un hroma, molibdēna un vanādija kā leģējošie elementi. Pateicoties pievienotajam hromam, tas ir izturīgs pret koroziju, kas ir vēlams virtuves nažiem.

Asmens ir lāzera griezums no tērauda sloksnes. Pēc tam to 15 minūtes karsē 1070 °C temperatūrā un divu minūšu laikā strauji atdzesē līdz 60 °C. Turpmākā rūdīšana (45 minūtes ilgs lēnas materiāla karsēšanas process līdz 200 °C temperatūrai) atbrīvo asmeni no iekšējiem spriegumiem un stabilizē tā martensīta struktūru. Tas nodrošina optimālu nepieciešamo 56-57° Rockwell cietību un lielāku stingrību.

Īpašais WÜSTHOF nažu asināšanas process PEtec (Precision Edge Technology) nodrošina ideālu griešanas leņķi. Tā ir progresīva tehnoloģija, kurā nažus asina roboti, kurus kontrolē un uzrauga datori. Šī procesa priekšrocība ir precīza ģeometrija visā asmens garumā, ievērojama un ārkārtīgi augsta sākotnējā naža griešanas veiktspēja, kas ir salīdzināma ar asu kā skuveklis asmeni, un, visbeidzot, bet ne mazāk svarīgi, ilgs asmens kalpošanas laiks.

Stabilais asmens un perfektā asmens ģeometrija nodrošina izcilu griešanas veiktspēju un precīzu griešanas kontroli. Asais leņķis nodrošina vēl lielāku asumu, kas padara griešanu vēl patīkamāku. Pateicoties ķīļveida griezumam, nazis bez piepūles iekļūst ēdienā.

Nažu asināšana WÜSTHOF

Ikviens nazis laiku pa laikam ir jāuzasina, jo pēc ilgstošas lietošanas tas kļūst blāvs. Lai uzturētu un atjaunotu asmeni, tiek izmantoti hromēti asmeņi, bet nažu asināšanai iesakām izmantot WÜSTHOF asināšanas akmeņus. Mazāk pieredzējušiem cilvēkiem mēs piedāvājam arī slīpmašīnas ar vieglāku vadību. Vienkārši dažas reizes viegli pabīdiet nazi pa slīpēšanas rievām, un asmens būs atjaunots.

Ed. Uzņēmums Wüsthof Dreizackwerk KG tika dibināts Zolingenā jau 1814. gadā, un 200 gadu pastāvēšanas laikā to vadījušas septiņas Wüsthof ģimenes paaudzes. Tā var lepoties ar pasaulē vismodernākajiem, augsti automatizētajiem ražošanas procesiem. Piemēram, nažu ražošanā gandrīz 40 posmos tiek izmantoti 100 roboti.

Šodien WÜSTHOF naži tiek pārdoti vairāk nekā 80 pasaules valstīs. Augstas klases materiālu un mūsdienīgu datora vadītu tehnoloģiju izmantošana nodrošina ērtu lietošanu un ēdiena pagatavošanu. Kulinārijas baudījums pats par sevi.

Additional parameters

Category: Gaļas cirvji, Japānas un Santoku nazis Wüsthof
Warranty: 2 years
Weight: 0.64 kg
Produkta veids: Japānas un Santoku nazis
Materiāls: Nerūsējošs tērauds
Asmens garums: 18 cm
Krāsa: Melna
Kolekcija: WÜSTHOF Gourmet
Margin: E
Izmērs: 18 cm
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
The item has been sold out…

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: